Passejades arqueològiques

Les visites guiades són la millor manera de conèixer el patrimoni arqueològic. A la nostra illa hi ha jaciments documentats des de finals del tercer mil·lenni fins a l’arribada de l’Islam. A Capocorb Vell hi ha petjades d’aquesta rica història. Per tant podreu fer un viatge de més de tres mil anys.

Amb la visita al jaciment arqueològic de Capocorb Vell, podreu conèixer com van ser les societats que van construir els famosos talaiots, dels que veurem 5: 3 rodons i 2 quadrats i una trentena de cases, vertebrades per una gran murada. En aquest bell poblat també podreu conèixer com eren els santuaris del Període Balear i les característiques de l’arquitectura islàmica. Aquesta és present a l’actual Possessió que dóna nom al poblat talaiòtic.

Sabreu que volen dir termes com: talaiots, construccions ciclòpies, carreus, murades i altres trets arquitectònics que formen part del nostre patrimoni.

Objectiu de les passejades arqueològiques

Donar a conèixer el jaciment de Capocorb Vell i la seva importància a les Illes Balears, essent un dels poblats de l’Edat del ferro més monumentals de la Mediterrània Occidentals diferents elements que formen el patrimoni arqueològic balear d’una forma entenedora. D’aquesta manera acostarem al món escolar els diferents trets arquitectònics que conformen el paisatge de Mallorca.

Adreçat a: tots els cicles educatius