Capocorb Vell. Un gran poblat talaiòtic

Capocorb Vell, és un poblat talaiòtic localitzat al terme municipal de Llucmajor. Es tracta d’un dels jaciments més ben conservats del període. En ell hi ha documentats 5 talaiots, tres rodons i dos de quadrats, i 13 cases. Cal destacar una gran murada que organitza bona part del poblat.

Hi ha documentat un Santuari Balear i restes del període islàmic, a les actuals cases de Possessió. Per tant podem fer un recorregut en el temps que ens possibilitarà conèixer bona part de la Història de Mallorca.

Activitats a Capocorb Vell

A partir de setembre de 2017 ens podeu trobar realitzant diferents activitats. Per als grups escolars us podem atendre els dimecres i divendres a partir de les 10.00 h. Si sou un grup d’amics o de famílies amb infants o sense, podem convenir una activitat adaptada a les vostres necessitats.

Capocorb Vell us ajudarà a entendre la magnitud de les societats talaiòtiques, els millors arquitectes de la Prehistòria Balear. A través d’aquest magnífic jaciment coneixerem per a què servien els talaiots, qui els va construir i com vivia la gent de la Mallorca de fa 3000 anys.