Paseos arqueológicos

Les passejades arqueològiques són la millor manera de conèixer el patrimoni arqueològic de Mallorca. A la nostra illa hi ha jaciments documentats des de finals del tercer mil·lenni fins a l’arribada de l’Islam. Per tant podem fer un viatge en el temps de més de tres mil anys.

Amb la visita guiada al jaciment arqueològic de Capocorb Vell, podreu conèixer com van ser les societats que van construir els famosos talaiots, dels que veurem 5: 3 rodons i 2 quadrats i una trentena de cases, vertebrades per una gran murada. En aquest bell poblat també podreu conèixer com eren els santuaris del Període Balear i les característiques de l’arquitectura islàmica, la qual és present a l’actual Possessió que dóna nom al poblat talaiòtic.

Sabrem que volen dir termes com: talaiots, construccions ciclòpies, carreus, murades i altres trets arquitectònics que formen part del nostre patrimoni.

Objectivo de los paseos arqueológicos

Donar a conèixer els diferents elements que formen el patrimoni arqueològic balear d’una forma entenedora. D’aquesta manera acostarem al món escolar els diferents trets arquitectònics que conformen el paisatge de Mallorca.

Adreçat a: tots els cicles educatius