Celebrem el DIM18 al Museu del Fang de Marratxí

  • 18 de maig, 2018 9:00 pm
  • Museu del Fang és C/ Molí, nº 4 a Sa Cabaneta.
Facebook Page

Dia 18 de Maig, DIM18, serem al Museu del Fang de Sa Cabaneta, Marratxí, per a celebrar el Dia Internacional dels Museus, i ho farem amb les nostres millors gales. Amb la Gustatio Romana.

La Gustatio Romana és un viatge en el temps a l’Antiga Roma a través dels cinc sentits. Es tracta d’un sopar musico-teatralitzat. En ell, Messalina, la Muller de l’Emperador Claudi ens conduirà per la cuina romana, elaborada per Marc Gavi Apici. Degustarem sis plats, servits en una vaixella de terra sigillata, exclusiva per a l’ocasió. Tot el sopar anirà acompanyat de les millors músiques mediterrànies.

El sopar es durà a terme al pati del Museu del Fang de Sa Cabaneta, Marratxí, un entorn immillorable. Aquest està format per un molí fariner, el qual acull el museu, envoltat d’ullastres, alguns d’ells centenaris.

L’activitat s’iniciarà a les 21.00 de divendres 18 de maig. D’aquesta manera contribuïren a la commemoració del Dia Internacional dels Museus, i la seva nit. Formarem part d’una programació internacional, on els millors museus del món realitzen diferents activitats. Aquestes faciliten el coneixement de les diferents col·leccions, propostes i filosofia.

DIM18, una oportunitat única per conèixer l’equip GUSTATIO

Com a fet únic d’aquesta Gustatio, ens acompanyarà el director del Museu del Fang, Toni Vich, de ceràmiques can Vich. Es tracta d’un mestre ceramista de Pòrtol, autor de les ceràmiques amb les quals podreu sopar. Treball que va elaborar sota el nostre assessorament, elaborant una vaixella de 200 peces exclusives per a les nostres Gustatios. Ens reunirem, per primer cop, tot l’equip Gustatio: els arqueòlegs d’Aldarq, l’actriu que interpreta a Messalina, el punxa discos que ens amenitza la vetllada, l’equip de cuina que elabora el menú i el ceramista que ha fet possible la vaixella que acompanya a cada plat.

Com veieu, aquesta és una oportunitat per conèixer a tot l’equip d’Aldarq. No us ho podeu perdre! Per tal de poder acompanyar-nos, us heu de trucar al número de telèfon: 971 79 76 24.

Aquesta activitat està patrocinada pel Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca i per l’Ajuntament de Marratxí, fet que fa que sigui una activitat gratuïta. No us la podeu perdre.

 

 

Comparteix