Pol·lèntia. Tast de vins i cuina romana amb Aldarq

  • 17 de maig, 2016 8:00 pm
  • Jaciment de Pol·lèntia

El pròxim dia 17 de maig estarem a Pol·lèntia, celebrant la Nit dels Museus, encabit en les activitats del Dia Internacional dels Museus, realitzarem una degustació de vins Baetica, amb les varietats Mulsum, Sanguis, Antinoo i Mesalina.

Comptarem amb la col·laboració de na Xisca Rosselló, tècnica de l’Ajuntament d’Alcúdia i membre de l’equip educatiu del Consorci de la Ciutat Romana de Pol·lèntia, Alcúdia, qui realitzarà el Maridatge, amb plats romans.

Us convidem a realitzar un viatge sensorial a través de l’olfacte, el gust i el tacte. Us atreviu a viatjar en el temps?,  tot sopant en bona companyia i aprenent Història. La Història del Mare Nostrum i dels nostres vins. Doncs ara tens una oportunitat magnífica de conèixer Roma, els vins i la seva cuina a Mallorca.

In vino veritas in Pol·lèntia!!!

Preu de l’activitat: 20 €

Aforament limitat: 25 persones.

Us esperem!!!

Podeu gaudir de més informació de la ciutat Romana a:

http://www.alcudia.net/Pollentia/ca

https://ca.wikipedia.org/wiki/Teatre_romà_d%27Alcúdia , d’on hem extret la imatge del Teatre romà, l’autoria de la qual és d’Olaf Tausch

https://ca.wikipedia.org/wiki/Pol·lèntia, d’on hem agafat la imatge de La Portella, l’autoria de la qual és d’Olaf Tausch.

També podeu consultar les xarxes socials utilitzades per l’equip de recerca de Pol·lentia: Facebook i Twitter, des d’on van comunicant les tasques realitzades al jaciment

Comparteix