Qui som

Aldarq el formem n’Albert i en Dani, dos amics que s’han aplegat per impulsar un projecte d’Història i Arqueologia, que vol acostar-les a petits i grans. Aquestes dues disciplines són una excusa per explicar fets, realitats i paisatges que formen la nostra quotidianitat. Ho volem fer de forma engrescadora i divertida mentre aprenem. Per això som fans del #enshopassembeaprenent. Ens agrada conèixer gent, compartir coneixements i riure. I per això hem acollit el concepte d’Arqueologia Imaginativa.

Per dur a terme aquest projecte hem demanat ajuda a amics i coneguts. Aquests no tenen res a veure amb el món arqueològic, però els agrada l’arqueologia i la història, i mirar-les des d’una òptica diferent.

Volem agrair a tots els nostres col·laboradors els seus consells, reflexions, orientacions i aportacions que ens han ajudat a crear el nostre projecte, a fer-lo créixer i a donar-li una primera empenta, tan necessària, per començar a caminar.

Agraïts a les persones que ens han fet ser qui som

També volem donar les gràcies al CEIP Urbanitzacions de Llucmajor, i a tot el seu equip educatiu per donar-nos l’oportunitat de poder experimentar els nostres tallers a les seves aules. D’aquesta experiència vam aprendre, vam corregir aspectes i vam introduir millores. Vam créixer. D’ells també vam prendre imatges, les quals nodreixen la nostra web.

Un esment especial a Pere Jímenez, tècnic de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears. El seu assessorament va ser clau pel desenvolupament del projecte.

I en aquest llistat d’agraïments no podem oblidar als companys i professors del curs de Creació i Gestió de Microempreses  del SOIB, impartit des de PDF Academy. Amb ells vam compartir projectes, somnis i il·lusions. Ens ho vam passar bé aprenent.

Bé, ja ens coneixeu una mica més. Si voleu participar de les nostres activitats, us heu de posar en contacte amb nosaltres a través dels nostres telèfons o del correu electrònic. Ens adaptem a tots els públics i espais.

Tenim un repte: sentir la història. Us apunteu?

Som nosaltres

Albert i Dani, Aldarq.

Equip